Vijverhulp: alles over de vijver

 

Vijverhulp online probleemoplosser

Met ons online advies kun je snel en eenvoudig de oplossing voor een vijverprobleem vinden. Slecht groeiende planten, groen water, draadalgen, lekkage? Vijverhulp geeft je direct een advies op maat!

Klik op de button om te starten met online E-advies. Hierna wordt gevraagd om enkele gegevens over je vijver in te vullen.

Start Vijverhulp online E-advies   Vijverhulp Online E-advies: direct op maat gesneden advies. Klik op de button om te starten.

 


Liever persoonlijk contact?

Met het contactformulier kun je ook eenvraag voorleggen aan Vijverhulp. Op het formulier vul je je naam en emailadres in en omschrijf je het vijverprobleem. Binnen enkele dagen ontvang je via email een persoonlijk antwoord op je vraag of probleem. Hieraan zijn uiteraard geen kosten verbonden.

Vijverhulp gebruikt je emailadres alleen om je vraag te kunnen beantwoorden. Na beantwoording van je vraag verwijderen wij je gegevens. Wij verstrekken je naam en/of emailadres niet aan derden; wij sturen je geen ongevraagde mail.

Klik op de button om het contactformulier te openen.

Contactformulier van Vijverhulp  
Vijverhulp contactformulier: leg je vraag voor aan Vijverhulp. Klik op de button om het formulier te openen.

 

Bekijk ook:

Een groene vijver helder maken

Draadalgen bestrijden

Onderhoudskalender: vijveronderhoud per maand

Groei van zuurstofplanten verbeteren

 

 

 

lijn

 

 

  Top 3 meest bekeken pagina's
terug naar boven
terug naar menu  

 

 

Onderhoudskalender vijver
 

 

 
   

 

© 2002-2024 Vijverhulp. Niets uit deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Vijverhulp worden gekopiëerd, overgenomen of op andere wijze openbaar worden gemaakt.  Vijverhulp, Mineral Clay, GH-Extra, KH-Extra, Pond Biotics, Draadalg-in-één en Zweefalg-in-één zijn geregistreerde merknamen.

Vijverhulp: de snelste weg naar een heldere vijver

Ontwerp & Aanleg vijvers Vijveronderhoud Vijverproblemen oplossen Vijverinrichting Vijverproducten